Kabeldraagsystemen

Kabeldraagsystemen, zoals kabelgoten, kabelladders en wandgoten zijn essentieel voor een veilige en efficiënte distributie van bekabeling. Wij kunnen helpen met het monteren en installeren van deze systemen. Tevens zouden wij ook alle systemen kunnen leveren voor u.

Kabelgoten

Een kabelgoot is  een goot die elektriciteitsdraden van de ene plek naar de andere plek voert. De elektriciteitsdraden transporteren elektriciteit zodat verlichting of andere elektrische apparaten aangesloten kunnen worden.  De goot zorgt ervoor dat de draden op een veilige en nette wijze worden opgeborgen. Kabelgoten zijn vooral makkelijk tijdens situaties waar wijzigingen in een systeem van bedrading worden verwacht.

Ladderbanen

De ladderbaan  wordt veel toegepast binnen de utiliteit. Het systeem heeft een ongekend aantal variaties in sterkte en maatvoering. In combinatie met een breed assortiment hulpstukken is dit systeem dus uitermate snel en flexibel installeerbaar.

Wandgoten

Een wandgootsysteem heeft een 80 mm dekselopening en maakt voor inbouw van schakelmateriaal gebruik van montagedozen, adapters en afdekramen. Er is dekselopening van 45 mm, waar de voeding en data-aansluitingen daarentegen direct ingeklikt kunnen worden.


Wij werken met o.a. deze merken: