Verlichting

Bij Montagebedrijf Klik bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van verlichting. Of het nu gaat om binnenverlichting, buitenverlichting, lijnverlichting, armatuurverlichting of LED-verlichting. Wij werken overal mee. Ook voor adviezen welke verlichting waarvoor geschikt is, bent u bij Montagebedrijf Klik aan het juiste adres. Ook voor het leveren van verlichting zou u ons kunnen inschakelen.

Lijnverlichting

Lijnverlichting die onder andere geschikt is voor in productiehallen, magazijnen en bedrijfshallen. De keuze uit verschillende lichtkleuren en de goede lichtopbrengst van onze led lijnverlichting maken het aangenaam werken voor uw medewerkers.

Armatuur verlichting

Een armatuur is de behuizing van één of meerdere lichtbronnen. Binnen het armatuur zit een lichtbron met een fitting. Een armatuur wordt bevestigd aan het plafond of aan een muur en heeft als doel het bepalen van de lichtrichting.

Het materiaal waarvan een armatuur doorgaans wordt gemaakt is kunststof of metaal (staal of aluminium).

Buitenverlichting

Uw pand uitlichting, uw tuin sfeer geven als het donker is. Alles is mogelijk bij ons. Wij kunnen u het allemaal voor u realiseren.